Nieuwsbericht

Pro Mille organiseert ‘Oud op Nieuw’

Met oudjaar – op 31 december – organiseert Pro Mille een op en top avondfeest om het nieuwe jaar 2016 glansrijk in te zetten. Praktische details:

→ Zaal van café Den Haan (Pas 81, Geel)
→ 19u00: APERITIEF & WINTERBBQ
→ 22u00: P-P-P-ARTY
→ 00u00: MIDNIGHT MADNESS!

▬▬▬▬▬▬▬▬ ∞ WA KOST DA ∞ ▬▬▬▬▬▬▬▬

Wij voorzien een all-in concept waar zowel eten als drinken (de ganse avond) inbegrepen is. Voor diegene die de winterbbq overslaan is er een formule met enkel drank. Gedurende de ganse avond is het zelfbediening wat eten en drinken betreft.

→ ALL-IN food&drinks: €65
→ ALL-IN drinks: €30

▬▬▬▬▬▬▬▬ ∞ OP DE MENU ∞ ▬▬▬▬▬▬▬▬

→ Aperitief + aperitiefhapje
→ Winterbarbecue met 5 soorten vlees en vis, gevarieerde aardappelbereidingen en wintergroenten
→ Dessert

→ Drank: pils, Duvel, Chimay blauw, cava, wijn (wit en rood), frisdrank en water. Sterke drank wordt niet aangeboden, maar mag zelf meegebracht worden.

▬▬▬▬▬▬▬▬ ∞ THE BEST DJ’S IN TOWN ∞ ▬▬▬▬▬▬▬▬

→ We gaan die avond nog eens écht feesten. Daar horen de beste dansplaten bij. Die worden vakkundig aan elkaar gemixt door huis-DJs Hees&Hatti. Zij brengen een mix van Dance, Hip-Hop, 90’s, Nederlandstalig, Rock, Disco en het hardere werk.

▬▬▬▬▬▬▬▬ ∞ IK WIL MEEDOEN ∞ ▬▬▬▬▬▬▬▬

→ Inschrijven kan door een mail te sturen naar oudopnieuw@fcpromille.be met daarin de namen van de personen die je wil inschrijven en de gewenste formule. U krijgt daarop een mail met een betalingsuitnodiging via overschrijving. Als de betaling in orde is, ontvang je een bevestigingsmail en wordt je op 31 december verwacht op onze dansvloer!

Op een ouderwets, onvervalst en onwaarschijnlijk dansfeest, tot dan!

oudopnieuw-facebook